Om in te loggen op www.mijnknbb.nl is uw bondsnummer uw gebruikersnaam. Als u uw bondsnummer niet weet en u speelt competitie dan kunt u deze vinden via Cuescore. U navigeert dan naar de klasse waarin u speelt en kijkt vervolgens bij teamgegevens. Mocht u geen competitie spelen, maak dan een ticket aan en vermeld daarbij uw naam, geboortedatum en e-mail adres. Op die manier kunnen wij uw bondsnummer achterhalen in de ledenadministratie en u uw inloggegevens per mail versturen.

Weet u wel uw bondsnummer, maar niet uw wachtwoord, klik dan hier en vervolgens op "Wachtwoord aanvragen" om uw wachtwoord naar uw mailadres te laten versturen.