Om standen in te vullen, maar ook andere opties zoals het aanmelden voor toernooien en competities, moet je eerst aangemeld zijn in Cuescore. Aanmelden is simpel en kan als volgt.

1. Ga naar www.cuescore.com en klik op de knop aanmelden rechtsboven.

2. Als jouw profiel gekoppeld is aan Facebook, klik dan op de linkerknop. Een andere mogelijkheid is om je aan te melden met het e-mailadres dat je hebt opgegeven en het wachtwoord dat hier bij hoort.

Bij een succesvolle aanmelding zal je automatisch omgeleid worden naar de overzichtspagina voor spelers.

Lukt het niet om je aan te melden of waren er andere problemen tijdens deze uitleg, maak dan een ticket aan bij onze helpdesk.