Informatie inschrijving Landelijke Teamcompetitie 2014-2015

 

De inschrijfperiode van de Landelijke Teamcompetitie voor het seizoen 2014-2015 is geopend en loopt tot en met zondag 17 augustus 2014. Teamcaptains kunnen hun team inschrijven op competitie.knbb.nl met behulp van hun inlogcode. Nieuwe teamcaptains of teamcaptains die hun inlogcode kwijt zijn  kunnen een inlogcode aanvragen via de Helpdesk door middel van het aanmaken van een "nieuw ondersteuningsticket (knbb.freshdesk.com). Zij dienen hierbij hun naam, bondsnummer en teamnaam te vermelden. Kosten voor deelname aan de landelijke teamcompetitie zijn 100 euro per team. Daarnaast moeten alle leden van het team in het bezit zijn van een volledig lidmaatschap van de KNBB sectie Pool. Leden met een betalingsachterstand kunnen niet deelnemen aan de landelijke teamcompetitie en zullen uit het team verwijderd worden.

 

Teams kunnen zich vrij inschrijven in de Derde Divisie of zich inschrijven voor de divisie waarvoor zij een licentie hebben. Mocht er in de Eredivisie, Eerste of Tweede Divisie één of meerdere licenties vrijkomen dan zal op zondag 24 augustus 2014 een dispensatietoernooi worden georganiseerd. Teams die in aanmerking willen komen voor deelname aan het dispensatietoernooi dienen naast hun inschrijving een email te sturen naar m.hiep@knbb.nl. In de email dienen zij naast vermelding van de teamnaam aan te geven voor welke divisie zij dispensatie aanvragen (hierbij kunnen ook meerdere divisies worden aangegeven). Voor het dispensatietoernooi gelden de volgende regels:

 

-     Bij een dispensatietoernooi voor de Eredivisie, Eerste of Tweede Divisie hebben teams die een licentie hebben voor één lagere Divisie het eerste recht van inschrijving. Dit betekent dat deze teams voorrang krijgen bij het verdelen van eventueel beschikbare licenties. Alleen als er meer licenties beschikbaar zijn dan ingeschreven teams met het eerste recht van inschrijving, krijgen andere teams de mogelijkheid om aan het dispensatietoernooi deel te nemen.

-     Een team kan slechts deelnemen aan één dispensatietoernooi.

-     Dispensatietoernooien worden aangekondigd op de website van de KNBB. Kosten voor deelname zijn € 25,-. Mocht het dispensatietoernooi geen doorgang vinden, doordat teams rechtstreeks

toegelaten worden, dan blijft het team het inschrijfgeld verschuldigd.

 

Het format van de landelijke teamcompetitie is op een aantal punten gewijzigd. Meer informatie hierover is te vinden via (http://knbb.freshdesk.com/support/solutions/articles/1000100352-format-landelijke-teamcompetitie). Het reglement van de landelijke teamcompetitie 2014-2015 is te vinden via (http://knbb.freshdesk.com/support/solutions/articles/1000004973-reglement-landelijke-teamcompetitie-seizoen-2014-2015).